Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Πώς να διατηρήσει τα έπιπλα ξενοδοχείων; θα καταλάβετε μετά από να διαβάσετε το

May 20, 2021

Μέθοδοι συντήρησης επίπλων ξενοδοχείων:


1. μώλωπας: εάν το χρώμα στα έπιπλα ξενοδοχείων είναι γρατσουνιές, και δεν αγγίζει το χρωματισμένο ξύλο, μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδιες κραγιόνια ή τις χρωστικές ουσίες με το χρώμα των επίπλων ξενοδοχείων. Το δέρμα των επίπλων ξενοδοχείων είναι καλυμμένο με το εκτεθειμένο χρώμα υποβάθρου, κατόπιν που ντύνεται με μια διαφανή στιλβωτική ουσία καρφιών.


2. σημάδια εγκαυμάτων: πυροτεχνικός ή έξω ταιριάζει με αριστερά ένα εστιακό σημάδι ή το κάψιμο στην επιφάνεια των επίπλων ξενοδοχείων. Ένα λεπτό στρώμα του σκληρού υφάσματος μπορεί να τυλιχτεί στη οδοντογλυφίδα, να σκουπίσει ήπια τα σημάδια, και να ντυθεί έπειτα με μια στιλβωτική ουσία καρφιών.


3. ζεματίζοντας σημάδια: η επιφάνεια χρωμάτων επίπλων ξενοδοχείων αφήνεται τυχαία με τα άσπρα ζεματίζοντας σημάδια, σκουπίζει με το ύφασμα που λεκιάζουν με το οινόπνευμα, τη δροσιά, την κηροζίνη ή το συγκεντρωμένο τσάι, ή το εφαρμόζει με ένα μίγμα καπνώούς πετρελαίου τέφρας και χυμού ή σαλάτας λεμονιών, ξηρός και κηρωμένος.


4. σημάδι ποιότητας νερού: καλύψτε το σημάδι με ένα υγρό ύφασμα, κατόπιν Τύπος αυτό προσεκτικά με ένα masturbator για αρκετές φορές, ή κηλίδα, ξηρός και κερί με το πετρέλαιο και την οδοντόπαστα σαλάτας.


5. Εξουδετέρωση της κακοσμίας γάλακτος: το γάλα μπορεί να αποβάλει τη μυρωδιά μέσα στο γραφείο ξενοδοχείων. Κατ' αρχάς, βάλτε ένα ποτήρι του βρασμένου γάλακτος μέσα στα έπιπλα ξενοδοχείων (τύπος ντουλαπιών), κλείστε την πόρτα του γραφείου, και πάρτε έξω το γάλα μετά από να δροσίσει, και η αρχική μυρωδιά στα έπιπλα ξενοδοχείων θα εξαφανιστεί.


6. Το ξίδι λαμπρύνει: αποκαταστήστε τη λαμπρότητα των επίπλων ξενοδοχείων εξαρτάται από το ξίδι. Πολλά έπιπλα θα χάσουν την αρχική λαμπρότητά του μετά από να γεράσουν, αυτή τη στιγμή, προσθέτουν ένα ξίδι μικρού ποσού στο ζεστό νερό, κατόπιν σκουπίζουν ήπια με το μαλακό ύφασμα που βυθίζεται στο νερό ξιδιού. Αφότου το νερό είναι απολύτως ξηρό, η λαμπρότητα μπορεί να αποκατασταθεί με τη στίλβωση με τη στιλβωτική ουσία στα έπιπλα ξενοδοχείων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει τα έπιπλα ξενοδοχείων; θα καταλάβετε μετά από να διαβάσετε το  0

 

Μέθοδοι συντήρησης επίπλων και καναπέ ξενοδοχείων:


1. Μετά από να καθίσει για πολύ καιρό, ο καναπές ξενοδοχείων δέρματος πρέπει συχνά να κτυπήσει ελαφρά τα στατικές μέρη και τις άκρες για να αποκαταστήσει το αρχικό κράτος και να μειώσει την κατάθλιψη που προκαλείται από τη συγκέντρωση καθίσματος.


2. Πληρώστε τη ειδική προσοχή για να αποφύγετε τη σύγκρουση κατά το μεταφορά του καναπέ.


3. Μην τρίψτε τον καναπέ για να αποφύγετε σθεναρά το ρολόι. Χρησιμοποιήστε το οινόπνευμα κατά τη σκούπισμα του καναπέ, και έπειτα το καθαρό νερό χρήσης για να το σκουπίσει ξηρό με το καθαρό ύφασμα.