Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18658898180

WhatsApp : +8618658898180

Τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή στο σχέδιο συνήθειας των επίπλων ξενοδοχείων;

May 20, 2021

Θέματα που χρειάζονται την προσοχή στο προσαρμοσμένο σχέδιο των επίπλων ξενοδοχείων


1. Προσοχή προσαρμογής επίπλων ξενοδοχείων: η ποιότητα εμφάνισης, το διαφορετικά υπόστρωμα και τα υλικά επικαλύψεων, χαρακτηριστικά δεν είναι οι ίδιες, εάν δεν δίνετε προσοχή στα υλικά χαρακτηριστικά ή η μέθοδος χρήσης δεν είναι σωστή, κάνουν συχνά τη στρέβλωση πινάκων. Για να εξασφαλίσει ότι η επίπεδη, λεπτή διακόσμηση mesa επίπλων, λεπτή εργασία, σαφής σύσταση.


2. Κατά προσαρμογή των επίπλων ξενοδοχείων, την προσοχή πρέπει να δοθεί στο ταίριασμα χρώματος και ύφους. Το χρώμα, το ύφος και το ύφος των προσαρμοσμένων επίπλων ξενοδοχείων πρέπει να αντιστοιχηθούν το χρώμα και το ύφος, και το ύφος θέματος του εσωτερικού σχεδίου πρέπει να εξεταστεί πλήρως.


Το λειτουργικό σχέδιο πρέπει να προσαρμοστεί στις εργονομικές αρχές και το εξανθρωπισμένο σχέδιο. Παραδείγματος χάριν, κατά σχεδιασμό της ντουλάπας, την μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα φύλλα πλαστικού και συρτάρια, η γωνία των επίπλων είναι οξεία ή στρογγυλεμμένη, η TV πρέπει να εξοπλιστεί με ένα περιστρέψιμο χώρισμα, και η υποδοχή πρέπει να εξετάσει τη χρήση χρέωσης του κινητού τηλεφώνου.


3. Προσοχή προσαρμογής επίπλων ξενοδοχείων: η δομική δύναμη, έπιπλα ξενοδοχείων είναι γενικά σταθερά έπιπλα, ο κοινός τρόπος επιλέγει γενικά τις ξύλινες βίδες, τους συνδετήρες υλικού και τις κόλλες. Πρέπει να πληρώσουμε τη ειδική προσοχή στα διαφορετικά χαρακτηριστικά των υλικών.


4. Κατά προσαρμογή των επίπλων ξενοδοχείων, την προσοχή πρέπει να δοθεί σε: η απόδοση ασφάλειας, έπιπλα δεν μπορεί να φθάσει στους ανθρώπους, δεν μπορεί να πέσει, καμία πικάντικη μυρωδιά, και υψηλά υλικά βαθμού προστασίας του περιβάλλοντος. Τα έπιπλα είναι η καλύτερη φρέσκια ξύλινη γεύση, συνδεμένος με τον καθαρισμό του δωματίου θα πάει στη μυρωδιά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι θα έπρεπε να πληρωθεί η προσοχή στο σχέδιο συνήθειας των επίπλων ξενοδοχείων;  0